Zwangerschapsyoga en begeleiding

 

Hoera! Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap.

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Het is een periode van transformatie van vrouw naar moeder. Transformeren gaat niet vanzelf en is niet voor elke vrouw gelijk. Jij bent immers uniek in alles wie je bent.
VRIJ-MAN weet als geen ander dat ontspanning, aandacht, zachtheid, mindset én de adem belangrijke onderdelen zijn voor een ontspannen zwangerschap en bevalling. Het is daarom dat we een op maat gesneden aanbod bieden. Een keuze menu waar je uit kunt kiezen. Je kunt de sessies alleen volgen of met een vriendin/partner/moeder (1 op 1 of 1 op 2). Je kiest voor 1 tot 5 sessies. Tenzij anders vermeld duurt een sessie ca. 74 min. Je kunt kiezen uit een mix van onderstaande onderdelen (je mag ook vaker 1 en hetzelfde onderdeel kiezen).

Spinning babies yoga flow: Een bewezen effectieve methode om ruimte te maken in het geboortekanaal. Deze oefeningen krijg je digitaal mee zodat je je hele zwangerschap kunt oefenen.

Ademcoaching: Je leert de kracht en eenvoud van ademen doen en ervaren. Je leert hoe de adem de sleutel is van alles. In je zwangerschap, tijdens de weeën en het persen. Allerlei technieken zullen aan bod komen, toegespitst op jou situatie.

Partner yoga: Jullie gaan in ca. 2u vooral praktisch aan de slag. Door in de ervaring te voelen en al doende te leren ontstaat vertrouwen in elkaar, de zwangerschap en de bevalling. Aan bod komen ontspanningstechnieken, adembegeleiding, massage, Rebozo massage en aandacht.

Babymassage aan huis: genieten voor mama en kind!

Zwangerschapsmassage / Indiase hoofd-nek-schouder massage: 60 minuten of 2x 30min. verwennerij voor jou mooie lijf! Helpt bij zwangerschapskwaaltjes en maak connectie met het wonder in je buik.

Voor alles in het leven geldt, en in je zwangerschap nog meer:


dans op de golven
Het leven gaat niet altijd zoals gepland - het getijde verandert en zo krijgen zaken een ander beloop. Zo ook tijdens je zwangerschap en je bevalling. Je kunt de golven niet stoppen. Je kunt wel leren om met ze mee te bewegen. Ze nemen je wellicht niet mee in de richting die je in gedachte had maar weet dat ze je precies brengen waar het universum dat voor jou heeft bedacht. Dus dans, dans, dans.....

online zwangerschapsyoga

online yogareeks Deze reeks is speciaal ontwikkelt voor iedere aanstaande moeder die in haar zwangerschap yoga wil beoefenen maar dat liever thuis doet. Of waar de reguliere tijden niet goed uitkomen. Of.... Er kunnen tal van redenen zijn om te kiezen voor een online pakket en daarom heb ik het ook ontwikkeld. Zo kun je de lessen, thuis in een ontspannen sfeer op elk moment doen en zo vaak herhalen als je wilt. Je behoudt toegang tot alle onderdelen van de lessen. Ook in deze reeks werken we van begin tot eind met de 3 peilers van zwangerschapsyoga te weten: ontspanning, concentratie en kracht. Je ontvangt info van zwangerschap tot aan de bevalling. Wekelijks ontvang je een mail met info, links, bijlages en online les onderdelen, in je mailbox. Deze online reeks kun je los volgen of als aanvulling op de reguliere lessen.
Om je een idee te geven van de online lesreeks kun je het introductie filmpje bekijken. Klik hiervoor op de foto van de online zwangerschapsyoga en het beveiligde You tube filmpje opent in een nieuw scherm.

ervaring R.

""Door iedere keer weer stil te staan bij mijn oerkracht veranderde mijn beeld rondom de bevalling van 'heftig' naar 'steeds natuurlijker'. Mijn vertrouwen groeit elke week. Ik ervaar de les echt als een knuffel moment en quality time met mijn baby."