Wie ben ik

Ik ben Kirsten Vrijman. In mijn zoektocht naar rust, ontspanning en ontwikkeling op mentaal, fysiek en spiritueel vlak heb ik in yoga en adem-coaching, stress en burn-out coahcing mijn weg gevonden. Hatha yoga en ademen betekenen voor mij "het in balans brengen". Hierdoor heb ik weer contact leren maken met mijn lichaam en mijn gevoelens. Ik gun iedereen terug te verbinden met zijn/haar ware bron.

Nog steeds leer en ervaar ik tijdens de beoefening nieuwe aspecten van mezelf. Het is een oneindig proces van ervaren, leren, accepteren en groeien. Alleen door het aanvaarden van de dingen zoals ze zijn, ‘in mildheid naar mezelf en de wereld kijkend’ kan ik tot bloei komen en er echt zijn voor mezelf en de mensen om me heen. Dan kan mijn hart stromen en volg ik mijn weg. Yoga & adem verrijken mijn leven en dit wil ik graag met mensen die ervoor open staan delen. Daarom geef ik sinds oktober 2015 met veel plezier Hatha yogalessen. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd ademcoaching, 2020 gecertificeerd masseur, 2021 ontspanningscoach en 2022 coach.

In het dagelijkse leven ben ik moeder van 2 tieners die ik samen met mijn man mee geef wat we belangrijk vinden. Namelijk het leven met vertrouwen tegemoet te treden. Van huis uit ben ik verpleegkundige en ik hebben 12 jaren met veel passie gewerkt bij de GGD.
Ik hou van wandelen in de natuur, lezen en ben erg geïnteresseerd in de genezende kracht van onszelf.

Opleiding en scholing

Ik heb de 5 jarige, door de Europese Yogafederatie, erkende opleiding tot Hatha Yogadocent gevolgd aan het Vormingsinstituut voor Yoga docenten in Heusden-Zolder (BE).

Ik volg voortdurend bijscholingen en opleidingen om mezelf te ontwikkelen en ontplooien en neem deel aan intervisie bijeenkomsten.

Enkele highlights:

2018 Meditatie (Samsara)

2018 training mindfulness 

2019 ademcoach (Herleva)

2020 ontspanningsmassage (Wellnessacademie)

2021 Indiase hoofd nek schoudermassage (Wellnessacademie)

2021 hartcoherentie coach (Heartmath)

2021 Yin yoga (50hrs Yoga Alliance)

2022 zwangerschapsmassage (Wellnessacademie)

2022-2023 Stress en Burn out Coach (Sonnevelt Opleidingen)

2023 Shiatsumassage (Handsontao)

2023 stoelmassage (Wellnessacademie)

2023 meditation (Yoga Alliance)

GEPLAND:

2024 Vipassana 10 daagse

2024 Klankmassage (Wellnessacademie)

 

 

YIN yoga (2021), Heartmath (2021), Stress en burn out coach Sonnevelt opleidingen (2022-2023)


Logo

De naam Vrijman die ik bij mijn geboorte heb meegekregen straalt keuzevrijheid uit. De keuze en vrijheid die je als mens hebt om je eigen pad te gaan. In de stilte, als vrij-man te ontdekken wie je werkelijk bent. Zo is de naam VRIJ-MAN, yoga & adem - body & mind geboren.
Het logo bevat 3 symbolen.
De druppel staat symbool voor ons mensen. Wij zijn onderdeel van het "allesomvattende" en het "allesomvattende" is ook onderdeel van ons. Zoals een druppel in de oceaan. Dit impliceert ook de "stilte". De "stilte" die er altijd is, allesomvattend.
Het hart staat symbool voor de liefde voor jezelf en je omgeving. Je hart durven te laten stromen en je over durven te geven aan de stroom van het leven. Middels je hart kun je je open stellen voor de "stilte". Niet oordelend, zonder streven en met vertrouwen.
De lemniscaat, de platliggende acht, staat symbool voor de oneindigheid. De cyclus van het leven, het komen en gaan. Maar ook het steeds maar weer opzoeken van de "stilte". Geduldig en met een frisse blik. Dan kom je in de ervaring van het moment. Hier en nu.