Privé yoga les

Als je kiest voor privé yoga les dan kies je voor kwaliteit. Je ontvangt één op één les waardoor er alle tijd en aandacht is voor jou alleen. Je hoeft geen rekening met anderen te houden en kunt zo in alle stilte ervaren en verdiepen. Vooraf bepalen we wat je doel is, waar je aan wilt werken en hoe je dat kunt bereiken. Elke privé les is anders, afhankelijk van jou wens/behoefte of vraag. Zo kun je privé zwangerschapsyoga les(sen) ontvangen. Ook kun je privé les ontvangen gericht op burn out, ademhaling of welk onderwerp dan ook. Het is ook mogelijk om in duo's les te volgen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden uitgewerkt. Informeer naar de mogelijkheden.
Tarief privé yoga lessen
Privé yoga les van 60 min. in de studio
Privé yoga - enkele les - €65,-
Privé yoga - 5 lessen - €300,-
Privé yoga- 10 lessen - €550,-

Privé les aan huis is ook mogelijk. Prijzen op aanvraag.

Kirsten_FC

1 op 1

Voor als je je wilt richten op een specifiek doel. Vooraf bekijken we waar de behoefte ligt om zo een, of meerdere lessen af te stemmen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je rugklachten hebt en specifiek een lesschema wilt met hoe je hier aan zou kunnen werken. Wil je leren ontspannen dan kan ik je gerichte of juist verschillende ontspanningstechnieken aanreiken. Er is van alles mogelijk en ik denk graag met je mee.
Kirsten_FC

Nervus Vagus

Wanneer je kampt met stress en burn out klachten of ziekte dan kan een privé sessie de eerste balans herstellen en je handvaten geven om mee aan de slag te gaan. Je leert kennis maken met de Polyvagaal-theorie en leert en ervaart hoe je je zenuwstelsel kunt resetten. Middels lichaamswerk: eenvoudige oefeningen fysiek, mentaal en ademoefeningen krijg je terug grip op je veerkracht.
Kirsten_FC

Vriendinnen

Als je graag ongehinderd met je vaste groepje vriendinnen les wilt volgen dan is deze privé sessie uitermate geschikt. We stemmen thema, dag en tijdstip af. Voor 2-4 vriendinnen. Alle wensen zijn bespreekbaar.