Privé yoga les

Als je kiest voor privé yoga les dan kies je voor kwaliteit. Je ontvangt één op één les waardoor er alle tijd en aandacht is voor jou alleen. Je hoeft geen rekening met anderen te houden en kunt zo in alle stilte ervaren en verdiepen. In een intake stemmen we vooraf af wat je doel is, waar je aan wilt werken en hoe je dat kunt bereiken. Elke privé les is anders, afhankelijk van jou wens/behoefte of vraag. Zo kun je privé zwangerschapsyoga les(sen) ontvangen. Ook kun je privé les ontvangen gericht op burn out, ademhaling of welk onderwerp dan ook. Het is ook mogelijk om in duo's les te volgen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden uitgewerkt. Informeer naar de mogelijkheden.
Kirsten_FC

privé yoga les

Voor als je je wilt richten op een specifiek doel. Vooraf bekijken we waar de behoefte ligt om zo een, of meerdere lessen af te stemmen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je rugklachten hebt en specifiek een lesschema wilt met hoe je hier aan zou kunnen werken. Wil je leren ontspannen dan kan ik je gerichte of juist verschillende ontspanningstechnieken aanreiken. Er is van alles mogelijk en ik denk graag met je mee.
Kirsten_FC

duo / partner les

Partner yoga kan onderdeel zijn van relatietherapie. Zo kan een partnerles door middel van doen, voelen en ervaren een mooie aanvulling zijn op "het praten". Je kunt praktisch aan de slag gaan met bepaalde aspecten waar het in jullie relatie aan schort. Denk hierbij aan steun vinden bij elkaar, elkaar de ruimte geven, afstemmen en communiceren met elkaar zonder woorden om elkaar beter te begrijpen, echt tijd voor elkaar te hebben. Hierdoor kun je als koppel dichter naar elkaar toe groeien en kan er weer een liefdevolle connectie ontstaan. Een relatie houdt je niet vanzelf goed die moet je onderhouden net zoals een tuin. Door te bemesten, zaaien, water en licht te geven, geduld te hebben, met rust te laten, onkruid te wieden en dan als de tijd rijp is te kunnen oogsten. De vruchten te plukken van al dat harde werk en weer samen te genieten van elkaar en van het leven.
Kirsten_FC
Kirsten_FC