Privé yoga les

Als je kiest voor privé yoga les dan kies je voor kwaliteit. Je ontvangt één op één les waardoor er alle tijd en aandacht is voor jou alleen. Je hoeft geen rekening met anderen te houden en kunt zo in alle stilte ervaren en verdiepen. In een intake stemmen we vooraf af wat je doel is, waar je aan wilt werken en hoe je dat kunt bereiken. Elke privé les is anders, afhankelijk van jou wens/behoefte of vraag. Zo kun je privé zwangerschapsyoga les(sen) ontvangen. Ook kun je privé les ontvangen gericht op burn out, ademhaling of welk onderwerp dan ook. Het is ook mogelijk om in duo's les te volgen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden uitgewerkt. Informeer naar de mogelijkheden.
Kirsten_FC

privé yoga les

Voor als je je wilt richten op een specifiek doel. Vooraf bekijken we waar de behoefte ligt om zo een, of meerdere lessen af te stemmen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je rugklachten hebt en specifiek een lesschema wilt met hoe je hier aan zou kunnen werken. Wil je leren ontspannen dan kan ik je gerichte of juist verschillende ontspanningstechnieken aanreiken. Er is van alles mogelijk en ik denk graag met je mee.
Kirsten_FC

duo / partner les

Partner yoga kan onderdeel zijn van relatietherapie. Zo kan een partnerles door middel van doen, voelen en ervaren een mooie aanvulling zijn op "het praten". Je kunt praktisch aan de slag gaan met bepaalde aspecten waar het in jullie relatie aan schort. Denk hierbij aan steun vinden bij elkaar, elkaar de ruimte geven, afstemmen en communiceren met elkaar zonder woorden om elkaar beter te begrijpen, echt tijd voor elkaar te hebben. Hierdoor kun je als koppel dichter naar elkaar toe groeien en kan er weer een liefdevolle connectie ontstaan. Een relatie houdt je niet vanzelf goed die moet je onderhouden net zoals een tuin. Door te bemesten, zaaien, water en licht te geven, geduld te hebben, met rust te laten, onkruid te wieden en dan als de tijd rijp is te kunnen oogsten. De vruchten te plukken van al dat harde werk en weer samen te genieten van elkaar en van het leven.
Kirsten_FC

zwangerschapsyoga

In een privé les kun je heel specifiek werken aan bepaalde doelen rondom je zwangerschap. Ik kan je technieken aanreiken hoe je d.m.v. de buikadem kunt ontspannen en zo de wisselwerking van deze krachten kunt ervaren. Er zijn oefeningen om het bekken en onderrug soepel te houden en de bekkenbodem, je geboortekanaal, voor te bereiden op de bevalling. Adem, ontspanning, concentratie en kracht zijn de belangrijkste onderdelen, naast contact en liefdevolle aanraking, in de voorbereiding op je zwangerschap en bevalling. Ik begeleid je graag zodat je met vertrouwen je bevalling tegemoet kunt treden.
Kirsten_FC

partnerles zwangerschapsyoga

Wil je je graag in alle rust en privé sfeer samen met je partner voorbereiden op de bevalling dan is deze les aan te bevelen. Jullie oefenen in ontspanning, het samen contact maken met de kleine in de buik. Maar ook adem focus, massage en ondersteuning door partner in bevalhoudingen komt aan bod. Verder kun je vooraf je specifieke vragen of wensen kenbaar maken zodat we die kunnen integreren in de les. Jullie krijgen alle steun en aandacht die nodig is en leren zo steeds meer samen te vertrouwen op dat wat gaat komen.