Hatha yoga / flow yoga ++

Deze lessen zijn uitermate geschikt als je houdt van wat meer pit en diepgang in de yoga houdingen! We starten de les altijd met een eerste inkeer, om ons denken en mentaal tot rust te brengen en de eerste rust en ontspanning binnen in jezelf te ervaren. In de hatha les volgt er dan een activerende Pranayma's. Lichaam en mentaal zijn nu klaar om op te warmen met stretches  in de flow les of zonnegroet en varianten hierop in de hatha les. In de flow yoga bewegen we op de adem van de ene houding naar de andere, vinyasa genaamd. Door de flow op te bouwen kan je geest verstillen en ervaar je rust en ruimte. Je komt in je eigen flow. Dat vraag oefening en geduld. In de hatha les wisselen verschillende Yang en Yin houdingen elkaar af welke we soms langer dan weer korter aanhouden. De les wordt afgesloten met Shavasana en soms een meditatie.
Het positieve effect op het lichaam kan op veel verschillende niveaus worden ervaren. Beide lessen activeren en verwarmen het lichaam. Je lichaam wordt uitgedaagd kracht en flexibiliteit op te bouwen.
Elke les is anders omdat de houdingen en de volgorde ervan door de leraar worden bepaald. Dit maakt beide lessen ideaal voor mensen die op zoek zijn naar variatie en afwisseling in hun yogabeoefening.
 

Ervaring E.

"Elke week kijk ik uit naar de lessen. Ik vind de afwisseling van de yin/yang houdingen, mindfulness en rust erg fijn. Ook houd ik ervan mijn lijf fysiek in te spannen en soms een beetje uit te dagen. Deze lesvorm is een goede aanvulling op mijn wekelijkse sporten. Na de les ervaar een gevoel van stilte en balans."

Ervaring Y.

"De yogalessen worden door Kirsten op een prettige, professionele en rustige manier gegeven, met duidelijke uitleg. De lessen zij heel afwisselend, ontspannend en ook actief. Elke week zijn de lessen weer iets anders. In de les kan ik fysiek en mentaal mijn rust vinden. Fris en ontspannen ga ik dan weer naar huis. De yogaruimte geeft je een gevoel van geborgenheid en warmte. Elke week weer heerlijk!"