Yoga info / tarief

VRIJ-MAN heeft een breed aanbod, waarin er plek is voor iedereen. Met yoga sluit je niets buiten en in de laatste plaats niet jezelf. Juist in het benaderen van dat wat er is met de ogen van een "beginner" kan er een hele wereld met mogelijkheden voor je open gaan. Yoga nodigt je uit de de vast structuren van 'goed' en 'fout', 'dit kan ik wel' en 'dat kan ik niet', los te laten. Kijk elke les weer open en onbevooroordeeld als een kind naar jezelf. Zo kan yoga je laten zien dat je de uitdagingen van het leven ook anders kunt benaderen en er minder 'last' van hebt.

Yoga lessen (4 periodes van ca. 10 lessen / in zomer geen reguliere lessen)
Proefles €10,-  Als je daarna een abonnement neemt worden deze verrekend en is je proefles gratis.
€97,50 per periode 1 les/week*
* kies je voor 2 lessen/wk dan ontvang je 20% korting op de 2e les

Rittenkaart
€15,- / losse les
€81,- / 6 rittenkaart
€127,50 / 10 rittenkaart
Alle kaarten zijn 6 maanden geldig na afschrijven 1e les.
Houd er rekening mee dat er in dit geval geen plekje voor je vrijgehouden kan worden. Vaste leden genieten voorrang op de plekken in les.
 
 
ODS-Vitaal
VRIJ-MAN is aangesloten bij ODS-Vitaal. Dat levert extra voordelen op voor mensen die werken bij een werkgever die aangesloten is bij ODS-Vitaal. Het werkt eenvoudig:
  • Kijk op ods-vitaal.nl of jouw werkgever er bijstaat. Er zijn ongeveer 80 werkgevers aangesloten bij ODS-Vitaal, dus de kans is groot.
  • Staat jouw werkgever erbij? Maak dan een account aan in ‘Mijn ODS’. Dat is geheel kosteloos. Je ziet hier wat de abonnementsprijzen zijn en dus ook je voordeel. Met een paar kliks regel je je abonnement. €30,- per maand in tegenstelling tot €38,- per maand. Het abonnementstarief voor de yogalessen is gebaseerd op 40 lessen per jaar. In de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere lessen in verband met vakantie. De prijs van 10 maanden is verdeeld over 12 maandelijkse termijnen. 
  • Je kunt in ‘Mijn ODS’ ook je partner en kinderen toevoegen. Want zij mogen ook gebruik maken van het ODS-Vitaal aanbod!
  • Daarnaast vind je op ‘Mijn ODS’ tips, blogs en acties. En… je kunt je aanmelden voor de ODS-Vitaal evenementen.  Zo werken we samen aan jouw vitaliteit!

 

Praktisch

- Zorg dat je 5 minuten vóór aanvang van de les aanwezig bent, dan kunnen we rustig starten en de lestijd optimaal benutten;
- yoga doe je liefst op een niet te volle maag;
- draag gemakkelijke kleding;
- Neem je eigen yogamat mee. Zo kun je zelf de dikte, stroefheid en kwaliteit van je mat bepalen. Ik kan je hierbij altijd adviseren. Bovendien is een eigen mat hygiënischer. Er zijn yogamatten en andere hulpmiddelen aanwezig;
- Neem een dekentje mee en 2 kussens. Gedurende de ontspanning kan je lichaam afkoelen. De kussentjes kunnen je lichaam zacht ondersteunen en ook tijdens de les goed van pas komen.
- in de yogazaal zijn extra hulpmiddelen en props aanwezig om je lichaam zo nodig te ondersteunen.

De voordelen van yoga

Kirsten_FC
Tot rust komen: “van doen naar zijn”
Kirsten_FC
Leren omgaan met de grenzen van je lichaam
Kirsten_FC
Versoepelen van je gewrichten
Kirsten_FC
Herstellen van je balans
Kirsten_FC
Accepteren dat alles is zoals het is
Kirsten_FC
Verbeteren van je houding
Kirsten_FC
Tot rust brengen van je centrale zenuwstelsel
Kirsten_FC
Versterken van je spierkracht
Kirsten_FC
Contact maken met je lichaam
Kirsten_FC
Verbeteren van je ademhaling