Zwangerschapsmassage

Jouw prachtige lichaam is zo flexibel en veerkrachtig. Onder invloed van hormonen is het in staat een geheel nieuw mensje te bouwen. Wat een wonder mag er groeien in jouw buik.
Wanneer je ten volle wilt genieten van je zwangerschap kan het aangenaam zijn je lichaam een massage te gunnen en stil te mogen staan bij deze bijzondere periode. Middels een massage kun je je lichaam ontspannen en ontlasten. en massage kan ondersteunend zijn bij talrijke kwaaltjes: rugklachten, vermoeide benen, vocht in handen en voeten, bandenpijn, stijve schouders en zo voorts. Ook kan het de band met je kindje versterken.

Ik werk met een neutrale voedende massageolie. Als het lichaam op specifieke plaatsen spanning vasthoudt kan daar tijdens de massage extra aandacht aan worden geschonken.


Tarief alle massages
€35,- 30 minuten
€45,- 45 minuten
€55,- 60 minuten
€65,- 75 minuten
€75,- 90 minuten

Ervaring D.

"De ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf. Ik voelde me na de massage helemaal ontspannen en relaxed. Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen als onderdeel van een stukje zelfzorg. Net zoals een dagje weg of avondje uit.