Ontspanningsmassage

Een lichaamsmassage die door de verschillende massagetechnieken zorgt voor ontspanning van de huid, het bindweefsel, de spieren en heel je wezen.

Massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Tijdens een massage komen endorfines vrij. Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon wat zorgt voor een prettig en fijn gevoel. Cortisol, het bekende stress hormoon, zal verminderen en zo kom je weer meer in balans.

Het doel van de ontspanningsmassage is om los te komen van de dagelijkse stress en het lichaam totale ontspanning te laten ervaren. Een ontspanningsmassage verzorgt zowel lichaam als geest.

Ik werk met een neutrale voedende massageolie. Als het lichaam op specifieke plaatsen spanning vasthoudt kan daar tijdens de massage extra aandacht aan worden geschonken.
Wanneer een ontspanningsmassage?
- als cadeautje voor jezelf in een drukke periode
- als je vermoeid of uitgeblust bent
- bij vermoeide en stijve spieren
- om terug in contact met je lichaam te komen en te voelen
- gewoon omdat je er zin in hebt jezelf me-time te geven


Tarief alle massages
€35,- 30 minuten
€45,- 45 minuten
€55,- 60 minuten
€65,- 75 minuten
€75,- 90 minuten

Ervaring D.

"De ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf. Ik voelde me na de massage helemaal ontspannen en relaxed. Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen als onderdeel van een stukje zelfzorg. Net zoals een dagje weg of avondje uit.