Wil jij deze prachtige ruimte huren? Dat kan!

De ruimtes

entree/leefkeuken 35m2
Dit is een prachtige binnenkomst ruimte van ca. 35m2. Beschikt over een garderobe, toilet met fontein. Keukenblok (inclusief 2 losse kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, servies en toebehoren). Een uitschuifbare ruime tafel (tot max. 14 personen) en 12 vaste stoelen. White board.
de praktijkruimte 72m2
Deze lichte, open ruimte biedt tal van mogelijkheden. Ter beschikking zijn 14 dikke matten; 12 stroeve matten; ronde meditatie bolsters; 15 meditatie bankjes; brede bolsters; kussens; dekens en 12 klapstoelen. Een beamer, geluidsbox en desgewenst een flip over. De zaal heeft een aangename akoestiek en de gehele ruimte is vloer verwarmd. Er is een deugdelijke afzuiging, AIRCO en goede aanvoer van verse lucht.
buitenruimte
De prachtige zeer ruime buitenruimte (perceel c 1000m2) bestaat o.a. een groot terras met overkapping, een zit-vuurkuil en een open vuurkuil. De tuin kijkt uit over de glooiing van het mooie Geleen-Beek-Dal.
Tarieven
Deze prachtige locatie is te huur. Verhuur is inclusief tijd van inloop en uitloop/ voorbereiding en opruimen van de activiteit. Door de weeks €20,-/u en op vrij-za-zo €25,-/u Er zit geen BTW op de verhuurprijs. Binnenruimtes worden altijd samen verhuurd. In overleg kun je gebruik maken van de buitenruimte.