Stilte ochtend

Een stilte-ochtend is helemaal voor jezelf. Je trakteert jezelf op stilte en kunt zo je batterij opladen. Het is een goede manier om even afstand te nemen van je werk of dagelijkse bezigheden en stil te staan bij wat er nu, op dit moment, is.
Stilte vereist geen voorkennis of ervaring in meditatie of mindfulness of andere aandachtstraining. Het beoefenen van stilte, meditatie werkt versterkend als je het met een groep doet. Zo kan een stilte ochtend een eerste stap zijn naar regelmatig stil zitten met jezelf. Ben je al meer ervaren in het beoefenen van meditatie en mindfulness dan kan het juist een heerlijke opfrisser zijn.
Stilte ochtenden worden voornamelijk in stilte doorgebracht en bestaan uit oefeningen, (geleide) meditaties, yoga en handelen in aandacht.
Kortom een stiltedag is een bijzondere ervaring om van de drukte en de DOE modus naar de ZIJNS modus te komen helemaal in het NU.
Een stilte-ochtend brengt je bij jezelf. Een heerlijke oplader voor de start van een nieuwe week.

09:45u deuren open
10:00u start mindful yoga gevolgd door meditatie en diepe ontspanning.
12:00u-12:30 Lunch in stilte (je neemt je eigen lunch mee en ik zorg voor een vegetarische soep)
12:30-13:00u verbreken van de stilte en afsluiten van deze ochtend
€30,- incl. koffie/thee/lekkers
max. 12 deelnemers
 

ervaring V.

"Vandaag voor het eerst een stiltedag mogen meemaken. Wat zag ik er tegenop want het staat zó ver van me af. Maar juist dáárom wilde ik dit doen. Ik hou immers wel van een uitdaging. Ik vond het spannend. Maar wat was het een mooie ervaring. Het heeft me inzichten gegeven waar ik echt wat mee kan. Een waardevolle investering in mezelf dus!"

Stilte dag

Een stiltedag is vergelijkbaar met een stilte ochtend. Echter dompel je jezelf een hele dag onder in de stilte en kun je landen in een diepere laag van ZIJN.
09:45u deuren open
10:00u start en inluiden van de stilte. Programma bestaat o.a. uit mindful yoga, meditatie, loopmeditatie, klankbad, lunch in stilte, journalling, bezinning.
16:00u-16:30u closing cirkle: verbreken van de stilte en ervaringen delen.
€75,- incl. koffie/thee/brood en soep/versnaperingen/fruit en lekkers.