de healer in jezelf

Workshop : De Healer in jezelf

Door Astrid Lemmens en Renee Keesmekers

Healer wordt je niet. Dat ben je. Je wordt als healer geboren.

Alleen wordt een healer in onze samenleving bij geboorte niet herkend en blijven je gaves onbenut. Wat uiteraard heel jammer is. Zelf heb je waarschijnlijk al een (sterk) vermoeden dat je een healer bent.
Je bent bijzonder empatisch, waarschijnlijk hoogsensitief, je merkt onmiddellijk in welke gemoedstoestand iemand is. Je voelt negativiteit haarfijn aan. Mensen hebben de neiging om jou hun problemen toe te vertrouwen, vaak zonder dat je er om vraagt, zelfs zonder dat je mensen kent. Je voelt de behoefte om mensen te helpen, om hun pijn weg te nemen. En het maakt je ongelofelijk blij als dat gebeurt. Dan ben je een geboren healer.

Als healer door het leven gaan, zonder dat je geleerd hebt om die gaves juist in te zetten kan best een uitdaging zijn. Je pikt ongevraagd emoties of energie op van mensen, bent vaak onverklaarbaar moe, snel overprikkeld, hebt wat extra tijd nodig om dingen te verwerken. Je hebt misschien zelfs regelmatig fysieke klachten waarvan je geen idee hebt van waar ze komen.

In deze drie daagse workshop leren we jou hoe je helende energie kunt herkennen en gebruiken. We leren je het verschil tussen werken met je eigen bio-energie (waarvan je helemaal leegloopt) en met healende energie vanuit een andere bron. We leren je hoe je jezelf en diegene die je healt beschermt. Je maakt de cosmische en de aardse energiestromen in je wakker en leert met ze werken. Je leert hoe je met klank kunt healen en welke rol edelstenen kunnen vervullen bij het healen. En we gaan oefenen…

Het worden drie praktische dagen. Door middel van rituelen en oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn zal je waarneming verruimen en wordt helder hoe je als healer je gaves kan gebruiken en inzetten. Tussen de lesdagen is er steeds een week om te oefenen. We maken een gesloten FB-groep aan waarin je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen tussen de dagen door.

Praktisch:
Lesdagen zijn op zondag: 18 Okt, 01 en 15 Nov 2020 van 10u - 17u. Houdt rekening met uitloop tot max 18u.
Adres: Vrijman-yoga, Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert.

Investering in jezelf: €375
Een heerlijke lunch, koffie, thee, water en versnaperingen door de dag zijn inbegrepen.

Deze workshop gaat door vanaf 6 deelnemers.
Ben je er graag bij? Inschrijven doe je bij Renee via info@innerpeacehealing.nl