Cursus babymassage

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van ca. 75min. €75,-
Ik geef de cursus in overleg op dinsdag- of vrijdagochtend. De ochtend is de ideale tijd voor je kleintje om nieuwe indrukken op te doen en deze te verwerken.
Je kunt ook kiezen om de babymassage privé, al dan niet aan huis, te volgen. Dag/tijd in onderling overleg. Meestal is 1 huisbezoek voldoende €75,-

Bekijk hier de folder babymassage.

Waarom

Waarom babymassage? Gewoon omdat het een moment van aandacht en contact is. Niet alleen je baby geniet van deze liefdevolle aanraking, maar ook ouder(s) ervaren babymassage als echte quality time. Babymassage kent vele voordelen. Zo stimuleert het de hechting en wordt jullie band versterkt. Je ontvangt handreikingen over wat je kunt doen bij krampjes en andere veel voorkomende kwaaltjes. Onze dochter kwam veel te vroeg ter wereld en was daardoor weken niet thuis bij ons. Kangoeroën, zacht huid-huid contact en later ook babymassage hebben mijn band met mijn dochter gemaakt tot wat die nu is. Juist daarom vind ik het zo fijn en belangrijk babymassage door te geven aan andere moeders. Hoe je precies masseert en wat de voordelen zijn krijg je in de lessen babymassage in alle liefde stap voor stap aangereikt. Aan het eind van de workshop ontvang je alle info digitaal. Zo kun je thuis met een goed gevoel verder.

Huidhonger

De huid van je kleintje is het eerste zintuig dat waarneemt. Je kleintje werd in je buik zacht gewiegd, aangeraakt en geprikkeld. Na de geboorte heeft jou kind behoefte aan binding/hechting. Het is zelfs van levensbelang dat jij de warmte en liefde die je kleintje nodig heeft beantwoordt. Huilbaby's, baby's die zich overstrekken en baby's die een tijdje in het ziekenhuis hebben moeten verbijven kunnen extra baat hebben van regelmatige babymassage.

Ervaring M.

"De babymassage is een échte aanrader. Kan heerlijk bij je aan huis, in je vertrouwde omgeving. Kirsten neemt alle tijd om het belang & de kneepjes van masseren uit te leggen. Een heerlijk momentje voor papa, mama en kind! "