Hatha yoga ++

Deze lessen zijn uitermate geschikt als je houdt van wat meer pit en diepgang in de yoga houdingen! We starten de les altijd met een eerste inkeer, om ons denken en mentaal tot rust te brengen en de eerste rust en ontspanning binnen in jezelf te ervaren. Hierop volgt een van de talrijke Pranayma's die de yoga rijk is. Lichaam en mentaal zijn nu klaar om op te warmen met de zonnegroet en varianten hierop. Gevolgd door verschillende Yang en Yin houdingen die we voor langere duur aanhouden om zo ook in de meer intensere houdingen ontspanning te ervaren. Dat vraag oefening en geduld. De les wordt afgesloten met Shavasana en soms een meditatie.

Ervaring E.

"Elke week kijk ik uit naar de lessen. Ik vind de afwisseling van de yin/yang houdingen, mindfulness en rust erg fijn. Ook houd ik ervan mijn lijf fysiek in te spannen en soms een beetje uit te dagen. Deze lesvorm is een goede aanvulling op mijn wekelijkse sporten. Na de les ervaar een gevoel van stilte en balans."

Ervaring Y.

"De yogalessen worden door Kirsten op een prettige, professionele en rustige manier gegeven, met duidelijke uitleg. De lessen zij heel afwisselend, ontspannend en ook actief. Elke week zijn de lessen weer iets anders. In de les kan ik fysiek en mentaal mijn rust vinden. Fris en ontspannen ga ik dan weer naar huis. De yogaruimte geeft je een gevoel van geborgenheid en warmte. Elke week weer heerlijk!"