Adem je fit en vitaal

 

Ademen is de gewoonste zaak van de wereld maar je kunt er veel mee regelen op fysiek en mentaal gebied. Dat wisten de oude yogi’s al. Tijdens de training wordt de adem gebruikt om je lichaam en geest mentaal gezond te houden. Zou jij ook je energie en gezondheid een boost willen geven en is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan is dit het moment!

4 maanden training: Ruimer ademen, vrijer leven.

In deze training gaan we dieper in op de kracht van ontspanning, adem, focus en kou. De les is een afwisseling van informatie-uitwisseling en praktijkoefeningen. Na elke bijeenkomst krijg je huiswerk mee en zo bouw je stap voor stap je energie, je focus en weerstand op. Na het volgen van onze training kun je gegarandeerd zelfstandig aan de slag!

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Wat is ademen? Hoe kan de adem bijdragen aan je gezondheid? Ademoefeningen voor meer energie, vergroten van je uithoudingsvermogen, focus, ontspanning, balans, stress-controle, healing, energiemanagement. Chronische stress in relatie tot welvaartsziektes. De kracht van ontspanning, focus en mindset en de invloed van kou op dit alles.

 

 • Start van een nieuwe groep bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Dus extra focus door kleine groepjes!
 • Het programma bestaat uit 8 keer een fysieke bijeenkomst van 2 uur en 8 keer thuisopdrachten.
 • Training geven wij op de dinsdagen van 19.00 tot 21.00 uur. Zie onderstaande datums
 • Najaarsreeks = VOL: dinsdag 06 september, dinsdag 20 september, dinsdag 04 oktober, dinsdag 18 oktober, dinsdag 01 november, dinsdag 15 november, dinsdag 29 november, dinsdag 13 december
 • Nieuwe reeks (inschrijving via balk onder aan pagina): dinsdag 17 januari, 31 januari, 14 februari, 28 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april en 25 april 2023
 • Koffie, thee en water bij iedere sessie inbegrepen
 • Materialen inbegrepen in prijs van €250,-

  Inhoud van programma;

   

  Les 1 : Adem als sleutel van ontspanning

  Les 2 : Positieve stress

  Les 3 : Energy Management

  Les 4 : Kom in Balans

  Les 5 : Focus

  Les 6 : Go with the Flow

  Les 7 : Uithoudingsvermogen

  Les 8 : Inbedding in je dagelijks leven