Adem je vrij-man

 

Ademen is de gewoonste zaak van de wereld maar je kunt er veel mee regelen op fysiek en mentaal gebied. Dat wisten de oude yogi’s al. Tijdens de training wordt de adem gebruikt om je lichaam en geest mentaal gezond te houden. Zou jij ook je energie en gezondheid een boost willen geven en is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan is dit het moment!

4 maanden training: adem je vrij-man

In deze training gaan we dieper in op de kracht van ontspanning, adem, focus en kou. De les is een afwisseling van informatie-uitwisseling en praktijkoefeningen. Na elke bijeenkomst krijg je huiswerk mee en zo bouw je stap voor stap je energie, je focus en weerstand op. Na het volgen van onze training kun je gegarandeerd zelfstandig aan de slag!

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Wat is ademen? Hoe kan de adem bijdragen aan je gezondheid? Ademoefeningen voor meer energie, vergroten van je uithoudingsvermogen, focus, ontspanning, balans, stress-controle, healing, energiemanagement. Chronische stress in relatie tot welvaartsziektes. De kracht van ontspanning, focus en mindset en de invloed van kou op dit alles.

 

 • Start van een nieuwe groep bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Dus extra focus door kleine groepjes!
 • Het programma bestaat uit 8 keer een fysieke bijeenkomst van 2 uur en 8 keer thuisopdrachten.
 • Training geven wij op de dinsdagen van 19.00 tot 21.00 uur. Zie onderstaande datums
 • Voorjaar 2023: reeds gestart
 • Najaarsreeks 2023 : dinsdag 05 september, dinsdag 19 september, dinsdag 03 oktober, dinsdag 17 oktober, dinsdag 31 oktober, dinsdag 14 november, dinsdag 28 november, dinsdag 12 december
 • Voorjaar 2024:
  nog geen data
 • Thee en water bij iedere sessie inbegrepen
 • Materialen inbegrepen in prijs van €250,-

  Inhoud van programma;

   

  Les 1 : Adem als sleutel van ontspanning

  Les 2 : Positieve stress

  Les 3 : Energy Management

  Les 4 : Kom in Balans

  Les 5 : Focus

  Les 6 : Go with the Flow

  Les 7 : Uithoudingsvermogen

  Les 8 : Inbedding in je dagelijks leven